Лимитирана оферта за откриване на нови студия:

ХИПОКСИ България предоставя изгодна оферта за сервизирани уреди втора употреба на всички, които биха желали да инвестират в собствено ХИПОКСИ студио.
Уредите са с една година гаранция и са ограничен брой. Ако проявявате интерес, моля свържете се нас на mpopova@beautysystems.bg или тел. 0888 184905

***
HYPOXI България Ви предоставя възможността да станете член на голямото международно HYPOXI семейство, като откриете студио или зона във Вашия град. HYPOXI терапия се практикува в България от месец март 2008 г. През този период са открити шест студия.

HYPOXI студио е самостоятелен малък бизнес. Необходима площ: 100 – 200 кв.м. Необходим персонал: 4 – 6 души.

HYPOXI зона е съпътстващ бизнес към работещ обект с близък или паралелен предмет на действие. Изключително добре се съчетава с рехабилитационни кабинети, фитнес и СПА комплекси, козметични и лазерни студия за красота и др.
Необходима площ: 25 – 40 кв.м. Необходим персонал: може да се използва наличния.

Прилагането на терапията и в двете форми HYPOXI студио и HYPOXI зона може да се практикува само от сертифициран терапевт, чието обучение се извършва в Австрия и България, като условие за базисно образование е магистър кинезитерапевт. Инвестирайки в HYPOXI студио или зона, получавате правата на ползване на търговската марка и знак, териториална гаранция, достъп до международни семинари и пълна логостична подкрепа.

За подробна информация, моля пишете на e-mail studio@hypoxibg.com или се свържете с нас на тел. 02/ 480 4477