FORGOT YOUR DETAILS?

HYPOXI VACUNAUT

Вакунаут е изключително подходящ уред за домашно ползване.

Малките му размери и възможност за преместване позволяват са инсталира дори в маломерни апартаменти в къта за спорт до бягаща пътечка, велоергометър или степер.

Вакунаут може да се ползва от цялото семейство със съответните размери костюми. Освен естетичният ефект, а именно редуциране на мазнините в областта на корема и паласките, тренировките с вакунаут осигуряват сигурна превенция срещу сърдечно съдови заболявания, диабет и всички болести свързани с натрупване на висцерални мазнини в организма. Необходимо време за тренировка 40 мин. в режим на ходене.

С Вакунаут могат да тренират и хора с проблеми в опорно двигателния апарат, тъй като костюма осигурява поддръжка на гръбначния стълб и кръста. Натоварването е леко с контролиране на пулса, а ефектът е сравним с 2 часа тичане в парка. При спазване на хранителен режим / без въглехидрати след тренировка/ тази тренировка осигурява най-бързото и безопасно намаляване на обиколките в областта на корема и паласките.

HYPOXI VACUNAUT комбиниран с
HD /хипокси дермолоджи/

Същият по размер уред, но с предимството освен за отслабване да се ползва и за стягане на кожа и редуциране на целулит.Никога повече няма да имате нужда от антицелулитни масажи или естетични процедури за стягане на кожата.

Процедурата е 30 мин и се извършва в положение на покой, гледайки телевизия или четейки печатни материали, че може и да подремнете. Необходим ви е само един костюм за всички дами в семейната и приятелска среда. Той има интегрирани 400 барокамери, които обхващат тялото от зоната под бюста до колената.

HYPOXI HDC /Хипокси дермолджи комфорт/

Това е най-голямата глезотия за дамите!

Има страхотен ефект за постигане и поддържане на стегната и еластична кожа без целулит. В луксозна кушетка е интегриран апарат хипокси дермолоджи.

Уредът с размери колкото единично легло е подходящ за по-големи пространства. Не се изисква физическо натоварване или хранителен режим.

HYPOXI S 120

Това е уред предназначен предимно за дами и няма аналог на пазара с целенасочения си ефект върху седалище, бедра и колена, както и допълнителен ефект върху корема.

Тренировката е 40 мин в изолирана среда/ велоергометър в барокамера/ за долната част на тялото.
Уредът се поставя стационарно и може да се ползва самостоятелно. Необходимото пространство е 120 /90 см.

Освен редуциране на обиколките в посочените зони има вградени програми, които могат да се ползват при застой на телесни течности, за подобряване на състоянито на ставни и коленни връзки.

Тренировките в условия на променящи се атмосферни условия/ прилагане на вакум и налягане / подобряват на кръвообръщението и осигуряват по- добро функциониране на всички органи в третираните области.

Редовните тренировки с S 120 ще ви гарантират перфектна форма на всяка възраст.

форма за запитвания

В съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 или т.нар. GDPR, с изпращането на настоящото запитване, Вие приемате да предоставите Вашия имейл и телефонен номер, за да можем да се свържем с Вас и да ви изпратим поисканата от Вас информация. Тонис 1 ЕООД не разпространява и не използва получените лични данни извън така посочените цели. При искане от Ваша страна, предоставените данни ще бъдат заличени.

TOP