ХИПОКСИ програма за кърмачки

През време на бременноста тялото на жената приема много метаморфози, докато бебчето расте, расте и нашето коремче. Тялото ни натежава, целулитът се натрупва, венозната ни система е затруднена. Но ние малко или много не обръщаме внимание на това, защото най-важния човек расте в нас и ние сме в очакване на чудото – раждането на човека.

Раждането е най- щастливото събитие в живота на жената! Да прегърниш малкото беззащитно същество, да го накърмиш, да усетиш дъха му – няма по-велико усещане!

Първите няколко дни и месеци са едни от най-прекрасните и трудни моменти, улисани в грижи към бебчето забравяме да се погрижим и за нашето здраве.

С разработената от нас специална програма „Аз кърмя и съм във форма” ние предлагаме на младите майки здраве, тонус и позитивни емоции. С Хипокси тренировката успешно подпомагаме венозната система да възвърне нормалното си състояние. Задържаните в организма вода и течности се елиминират, а храненето и очистването на тъканите е стимулирано. Целулитът видимо намалява или изчезва без да е необходима употреба на антицелулитни или други продукти за тяло. След раждане тялото постепенно се възвръща към нормалното си състояние, но в този период не всяка майка има сили и време за по-ефективна физическа активност. Чрез Хипокси тялото получава необходимото движение без голямо натоварване, а жената възвръща своето самочувствие.