спорт и травми - HYPOXI

Тренировки HYPOXI, решение за хората с травми

Не е тайна, че HYPOXI предлага специфичен тип тренировка, които се отличават значително, от уморителните
и силови тренировки, защото са щадящи и с много бърза ефективност. Това не е единствената отличителна и положителна страна, програмите на HYPOXI могат да се използват от хора без ограничение във възрастта, килограмите, и имащи умерени травми.

Ако вие имате проблеми с подвижността поради някоя травма спокойно може да се доверите на HYPOXI, защото при този метод има специално изготвени програми за хора в период на възстановяване, а от там идват и по-бързите резултати. Може би ще попитате защо?
Защото някои от уредите позволяват да се работи от облекчено изходно положение.

Искаме да ви покажем и друга гледна точка от човек, който използва HYPOXI режим.

мнение от потребител подложил се на тренировъчна програма с HYPOXI
(Мнението не е подлагано на редакция.)
Здравейте, Радвам се, че изпробвах терапията ХИПОКСИ…
Положителните резултати, които постигнах допринесоха много за моето по- добро самочувствие и визия след раждането на сина ми. Наред с това получих и страхотен „подарък”от Хипокси-живот без болки в кръста.Щастлива съм, че изпробвах хипокси терапията, която за мен имаше адски много ползи-освен че отслабнах и възстанових формата отпреди раждането, реших /без дори да очаквам / един мой стар здравословен проблем- имам диагноза спондилолистеза l5S1 –дископатия ел- 5 ес-1. Това заболяване ми причинява огромен дискомфорт повече от 15 години.Имах постоянна болка в областта на кръста през годините дори при най малкото движение-ходех сковано,от болка не можех да си обуя чорапите,не можех дори да кихна.Още на втората- третата хипоски порцедура болката ненадейно изчезна- все едно никога не я е имало.Беше невероятно.Не можех да повярвам.Това което не успях да постигна с масажи и балнеопроцедури през годините го постигнах с Хипокси.Аз съм щастлива и горда от това което постигнах с помощта на хипокси.Щастлива съм, че се чувствам добре,изглеждам добре и живея живот без болка. Благодаря на екипа на Хипокси в гр.Пловдив, които ми помогнаха да постигна всичко това.