Въвеждане в спортния свят

Въвеждане в спортния свят

Как да въведем тялото в света на спорта? Това е въпросът, който много хора желаещи да направят първата крачка към промяна си задават. Търсейки отговор започват да преглеждат спортните сайтове в Интернет, които обещават завидни резултати дори за един активен атлет при 10-20 минутни тренировки на ден. Истината обаче е далеч по-различна.

Първото нещо, което ви е необходимо е търпението, защото очакваните резултати понякога не идват с бързо темпо. Всеки организъм е различен и отразява ефективността от една спортна програма в различни етапи от годината. Търпението е инструментът, който ще активира сетивата ви за новите положителни нагласи от активния свят.

Неочакваните резултати са тези, които ще усетите още от първия месец на вашия спортен живот! А какви биха били те?
Чувство за бодър, лек и зареден с желание човек.

По време на промяната целите изменят формите си, така както вълните променят формата на морето.

Минимални физически резултати може да наблюдавате едва след втория или третия месец от вашето усърдие, постоянството.
Постоянството е ключът, който ще ви задържи в активния свят, очакваните резултати стават факт само и единствено, чрез него!

Дори провеждани двуседмични или триседмични тренировки, в период от време, ще донесат положителни резултати за вас и вашето тяло.

Усетът е третото мерило, което ще променя навиците и желанието за разнообразие, докато си изкарвате добре в активния свят. Доверете се на него и какво ви казва той, защото усетът комуникира с целия заряд от енергия на организма и има силата да променя тренировката в движение.

Следвайки тези три прости стъпки – Търпение, Постоянство, Усет и вие ще постигнете много.