FORGOT YOUR DETAILS?

Искате да отслабнете, но не успявате да го постигнете с нормални тренировки?

Възможно ли е да избирате сами зоните на тялото, върху които да получите търсеният от вас резултат?

Да, това е възможно чрез HYPOXI

Предлагаме Ви Хипокси метода за отслабване и оформяне на желаните от Вас части от тялото.  Той работи по различен начин от този на физическите упражнения, които водят до редуциране на обща телесна маса, като се запазват същите пропорции на фигурата, но не могат да премахнат локалните натрупвания в проблемни зони.

Хипокси методът премахва нежеланите мазнини, точно там, където не искате да ги имате.

 

За да премахнете упоритите мастни натрупвания, имате нужда от наличие на активна кръвна циркулация.

Само при наличие на активна кръвна циркулация мазнините могат да бъдат премахнати, транспортирани и включени, като енергиен източник. За да изгорите мастните натрупвания в дадена зона имате нужда от локално подобрено кръвоснабдяване и циркулация на кръвта в тази зона. В бедните на кръвна циркулация зони, се образуват дълготрайни и упорити мастни депа.

Кръвна циркулация в различни зони на тялото.
Лесно е да се докаже разликата между обикновена тренировка и HYPOXI терапия. След 30 минути кардио тренировка ще установите разлика в кожната температура на отделни части от тялото, например корема и седалището остават остават студени, заради лошото кръвоснабдяване, докато всички останали са топли. С HYPOXI терапията постигате повишение на локалната кожна температура в проблемните зони с три до шест градуса, което доказва повишена кръвна циркулация в тези области.

HYPOXI плавно и елегантно ви освобождава от нежеланите мазнини

Ефективна терапия за отслабване с HYPOXI

Взаимодействието от положително и отрицателно налягане увеличава кръвната циркулация в мастната тъкан. Прилагането на вакуум насочва кръвта в дермалния слой и мастната тъкан. Тя навлиза в проблемните места и ефективно експортира мастните киселини извън клетките. Последващата фаза на компресия спомага за транспортирането им към мускулите, където се използват като енергоизточник за леката кардио тренировка, съпътстваща терпията.

Вакуум и компресия: ключът към успеха на HYPOXI терапията

Видими резултати само след няколко процедури

За да промените ефективно и дълготрайно формата на вашето тяло е много важно да активирате процеса на горене на мазнини в проблемните зони. Метода на HYPOXI терапията се фокусира върху разграждане на мастните депа и се основава на два взаимно допълващи се елемента.

  1. Обща стимулация на метаболизма чрез лека кардио тренировка
  2. Целенасочено засилване на кръвната циркулация чрез редуването на вакуум и компресия.

Уникалната терапия за отслабване е толкова ефективна, че се забелязват видими резултати само след няколко процедури.

HYPOXI тренировки за бързи резултати

Сами моделирате желаната от вас фигура!

Секси корем може да бъде постигнат по-бързо с HYPOXI отколкото с коремни преси

За да постигнете плосък стомах, забравете за многобройните скучни коремни преси, те не са необходимо условие за ефективност. По време на упражненията кръвта се насочва към мускулите, а не към мастните клетки – VACUNAUT коригира посоката на кръвния поток и ви осигурява по-добри резултати. Мрежата от барокамери, вградени в костюма, поражда положително и отрицателно налягане, което увеличава притока на кръв към мастните депа. VACUNAUT може да бъде използван ефективно с всички кардио машини.

 

Отслабване и оформяне

И останалите части на тялото могат да бъдат оформени чрез HYPOXI процедури. HYPOXI S120 е специално разработен за стягане на краката и бедрата. Кардио тренировката се осъществява върху велоергометър, като долната част на тялото е херметически затворена в камера с редуващи се вакуум и налягане.
С това се постига увеличаване на кръвната циркулация и гарантирани локални резултати.

TOP