Може ли да се запази ефекта от бързо постигнати резултати благодарение на хранителен и спортен режим?

 

Всички знаем, че ползването на специален режим на хранене и спорт водят до постижения.

Такъв тип програми обикновено се изготвят от професионални ментори, които имат възможността да наблюдават практикуващите във всеки един момент на техните усилия и работа. При положение, че режимът за спорт и хранене се спазва стриктно и постоянно, ефектът за практикуващия е положителен. При някои хора плана за действие не работи, както трябва и тук е момента, в който професионалните треньори взимат индивидуални решения с цел постигане на резултати. Това също така е и сериозната причина, поради която не трябва да се доверяваме с лека ръка на различни популярни или не толкова популярни програми. Всяка програма за здравословен начин на живот освен ефективност има и времетраене. Когато приключим с даден режим остава въпросът как и какво трябва да се прави, за да се запазят резултатите. Вариант 1: продължаваме напред с нов план за действие. Вариант 2: се надяваме режима да е бил качествен, който няма да доведе до “Йо Йо” ефекта.

 

Сигурно вече се питате дали HYPOXI води до “Йо Йо”

Ние, като специалисти предлагаме метод за спортуване и елегантно оформяне на тялото наречен HYPOXI, той води до бързи резултати, които се забелязват още на първия месец, без това да излага практикуващия на риск за възвръщане на старата форма ето и няколко причини защо:

  • Работи се върху планирана индивидуална програма създадена от HYPOXI терапевти
  • Тренировките се провеждат под наблюдение на треньори
  • Резултатите се постигат без да се нанася стрес на организма
  • Фокус върху нежеланите мазнини, килограми и извайване на желаната фигура
  • HYPOXI е доказан метод още от 90-те години на миналия век и се развива непрестанно

Процедурите за хранене и спорт с HYPOXI са прецизни и се провеждат с внимание към практикуващия, промяната за тялото е плавна и не е шокова, организма не възвръща излишни килограми, а напротив  трайно подобреното кръвоснабдяване в  таргетираните зони има и последващ ефект, т.е продължавате да отслабвате.

Ако имате въпроси може да се свържете с най-близкото до вас HYPOXI студио и да направите консултация, програмите са индивидуални.